القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل كبدة بالردة زي المحلات بالتتبيلة المظبوطة

طريقة عمل الكبدة بالردة

طريقة عمل الكبدة بالردة بالتتبيلة المظبوطة
طريقة عمل كبدة بالردة بالمقادير وطريقة تحضير سهلة .. فيديو اليوم تعلمي فى خطوات بسيطة وسهلة طريقة تحضير كبده بالردة على الطريقة المصرية طهي الكبدة البقري والجاموسي الشهيرة في المطبخ المصري، الكبدة بالردة زى المحلات على طريقة مطبخ ماما بطة mama bata kitchen I تابعى فى الفيديو طريقة عمل الكبدة بالردة في البيت بطريقة سهلة وسريعة خطوة بخطوة .. يارب تعجبكوا. 
المقادير:
كيلو كبدة مقطعة شرائح
5 ثوم مفروم
ملعقة من الملح والفلفل الأسود والكمون والبهارات
عصير 2 ليمونة
2 ملعقة كبيرة ردة
تتبيلة الكبدة هنحتاج

2 ملعقة كبيرة دقيق
ثمرة فلفل رومى أخضر أو ملون
ملعقة كبيرة بقدونس أخضر مفروم
طريقة التحضير:
1- قومى بتقطيع الكبدة إلى شرائح رفيعة.
2- قومى بغسلها بالماء جيداً.
3- قومى بفرم الثوم واضيفى له ملح والفلفل الأسود والليمون والبهارات.
4- ضعى الكبدة فى تلك الخلطة واتركيها لمدة نصف ساعة حتى تم التدبيل.
5- ضعى الكبدة فى الدقيق أولاً.
6- ثم ضعيها فى الردة وبعد ذلك انقليه فى الأناء الزيت ضعيه على النار ثم قومى بوضع الشرائح فى الزيت. وبألف هنا وعافيه.

يمكنك أيضاً مشاهدة الفيديو لطريقة عمل الكبدة بالردة

تعليقات