طريقة عمل قراقيش للشاي، القراقيش لا يكاد يخلو منها بيت مصري على وجبة الفطور مع كوب الشاي فهي شهية جداً وسهلة التحضير، القراقيش السادة "قراقيش الشاي" على طريقة مطبخ ماما بطة mama bata kitchen I تابعى فى الفيديو أسهل طريقة لعمل القراقيش اللذيذة بخطوات بسيطة خطوة بخطوة .. يارب الفيديو يعجبكوا يا أحلي متابعين.
المقادير:- كيلو دقيق
- كوب ونص زبده
- معلقه كبيره سمسم
- معلقه كبيره شمر
- معلقه كبيره يانسون
- لبن للعجن حسب الحاجه
- معلقه كبيره خميره
- معلقه صغيره سكر
- نضيف ربع كوب لبن دافي والخميره والسكرونقلبهم جيداً.
- نضيف الدقيق والسمسم والشمر واليانسون والزبده مع بعض ونقلبهم كويس لما الدقيق يتشرب الزبده كلها.
- ثم نضيف الخميره واللبن شويه شويه ونعجن العجينه حتى نحصل على عجينه طريه مش بتلزق.
- نضع العجينة تخمر نصف ساعه.
- نفرد العجينة ونقطعها حسب الرغبه ونرصها فى الصينيه وندخلها الفرن على نار متوسطة ١٨٠ حتى تستوي.
يمكنك مشاهدة الفيديو ايضا لطريقة عمل قراقيش الشاى
تعليقات
إرسال تعليق